Menu volgende periode vanaf 17 oktober

Printen
Menu is beschikbaar van 17-10-2025 tot 01-12-2025
Menu volgende periode vanaf 17 oktober

MENU MAAND


Gebakken Sint-Jacobsnootjes / Broccoli / chorizo / kokoscurry

Of

Terrine van ganzenlever / rode biet / ui / appel / rozijnentoast

*

Zeeduivel / grijze garnalen / prei / witte wijnsaus

Of

Fazant / Witloof / spruiten / knolselder / jus natuur

*

Pavlova met kersen

Of

Dame Blanche ‘’vanille ijs – warme chocolade – slagroom’’

Of

Kaasbord gerijpt door Van Tricht suppl € 9


Menu € 70 + € 30 met wijn, water en koffie


MENU NOTENHOF


Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes / Bloemkool / zeste van yuzu / olijfolie

*

Zeeduivel / grijze garnalen / prei / witte wijnsaus

*

Fazant / Witloof / spruiten / jus natuur

*

Hazenrugfilet Harlekijn / Knolselder / appel / veenbessen

*

Pavlova met kersen

Of

Dame Blanche ‘’vanille ijs – warme chocolade – slagroom’’

Of

Kaasbord gerijpt door Van Tricht suppl € 9



5 gangen € 100 + € 45 met wijn, water en koffie

4 gangen € 85 zonder Fazant + € 38 met wijn, water en koffie