Welkom



Het dinercertificaat "Gastroselect" via 't Hoeveke enkel geldig op maandag, donderdag en vrijdag!!

Niet op zaterdag en zondag. Enkel geldig op het speciale menu Gastroselect '4-gangen'!

Speciaal menu "gastro select" zie onder lunch menu!


Geniet ten volle van uw etentje dankzij de service van Limo Service John Daelemans! (zie info bij onze partners)

Traiteur

Printen

TRAITEURDIENST OM AF TE HALEN

DECEMBER 2018 JANUARI 2019


AFHALING:

24/12 tussen 12u en 16u

25/12 tussen 9u en 11u

31/12 tussen 11u tot 15u

Deze lijst van menu en gerechten is verkrijgbaar van 15 december tot 15 januari

BESTELLING !!!

Voor Kerstmis 24/25 te bestellen voor 22/12

Voor oudejaar 31 en Nieuwjaar 1 te bestellen voor 28/12



MENU ‘’ FEESTDAGEN ‘’ € 40 of € 50

3 gangen menu:Hapjes – voorgerecht – hoofdschotel en dessert €40

4 gangen menu:Hapjes – voorgerecht – tussengerecht – hoofdschotel en dessert €50

Aperitiefhapjes ( 2 pp )

Mousse van gerookte forel – peperkoek met pastei van ree

*

Carpaccio van gerookte zalm

Witte radijs, rode ui, kwartel ei, avruga kaviaar en sojasaus

Of

Mijn terrine van ganzenlever ( suppl €5 )

Gekonfijte uien, appel in calvados en rozijnentoast

*

Kabeljauw, fijne groenten, witte botersaus met tijm

*

Fazantenborst

Witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

Of

Hertenkalf ( suppl € 7 )

Witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

*

Dessert



De kwaliteit van ’t Notenhof, bij u thuis

*KOUDE VOORGERECHTEN:

€ 2.50 st Holle oesters uit Utah Beach nr 3 reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 5 st Platte oesters uit Zeeland ‘’00000’’ reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 16 Mijn terrine van ganzenlever, gekonfijte uien, appel in calvados en rozijnentoast

€ 20 Halve Canadese kreeft ‘’Belle-Vue‘’ Kropsla, tomaat, ei, mayonaise en cocktail

€ 13 Carpaccio van gerookte zalm, witte radijs, rode ui, kwartel ei, avruga kaviaar en sojasaus

*WARME VOORGERECHTEN:

€ 20 Gebakken Sint-Jakobsvruchten, julienne van groenten, groene asperges en witte wijnsaus

€ 20 Halve Canadese kreeft, fijne groenten en blanke botersaus

€ 25 King krab, basmati rijst en kruiden boter met knoflook

*HOOFDSCHOTELS:

€ 38 Canadese kreeft ‘’Belle-Vue‘’ Kropsla (550 grs), tomaat, ei, mayonaise en cocktail

€ 38 Canadese kreeft (550 grs), fijne groenten en blanke botersaus

€ 22 Kabeljauw, fijne groeten, witte botersaus met tijm

€ 22 Wilde paling in ’t groen ( 10 stuks )

€ 22 Fazant, witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

€ 28 Hertenkalf, Witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

*DESSERTEN:

€ 9 Assortiment van kaas gerijpt door ‘’Philippe Oliver’’ met garnituur ( 5 soorten )

€ 7 Moelleux van chocolade

€ 7 Warme appeltaart (tarte tatin) met vanillesaus

€ 8 Dessert ‘’ creatie ‘’



*INGREDIENTEN ZONDER GARNITUUR:

*Schotse gerookte zalm € 10 per 100 grs

*Pata Grega ham uit Buggenhout € 8 per 100 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 18 per 10 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 35 per 20 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 65 per 50 grs

*Huis gemaakte Ganzenlever verpakt per 350 grs € 60 per 350 grs

*Kaas kroket € 3 st

*Mini kaas kroket € 0.75 st

*Kroket van grijze garnalen € 5 st

*Mini kroket van grijze garnalen € 1.25 st