Traiteur

Printen
Menu is beschikbaar van 30-10-2019 tot 15-01-2020
Traiteur
€  0,00

TRAITEURDIENST OM AF TE HALEN

15 DECEMBER 2019 tot 15 JANUARI 2020


AFHALING:

24/12 tussen 12u en 16u

25/12 tussen 9u en 11u

31/12 tussen 11u tot 15u


BESTELLING !!!

Voor Kerstmis 24/25 te bestellen voor 22/12

Voor oudejaar 31 en Nieuwjaar 1 te bestellen voor 28/12


MENU ‘’ FEESTDAGEN ‘’ € 42 of € 53

3 gangen menu:Hapjes – voorgerecht – hoofdschotel en dessert €42

4 gangen menu:Hapjes – voorgerecht – *tussengerecht – hoofdschotel en dessert €53

Aperitiefhapjes ( 3 pp )

Mousse van gerookte forel – zalm gravad lax en quiche

*

Tataki van Japanse rode tonijn, Noedels, wakamé, sojasaus met gember en yuzu

Of

Noorse gerookte zalm, peterselie, sjalot, mierikswortels, citroen en toast

Of

Mijn terrine van ganzenlever, gerookt Holstein, gekonfijte uien en rozijnentoast ( suppl €5 ),

*

*Gebakken Sint-Jakobsnootjes, prei, basilicum en saffraan

Of

*Kroketten van grijze garnalen, gefrituurde peterselie en citroen

*

Kabeljauw, grijze garnalen, fijne groenten, botersaus dragon

Of

Suprême van parelhoen

Witloof, appel, veenbessen, knolselder met truffels, kroketjes en Vintage portsaus

Of

Hinde ( suppl € 7 )

Witloof, appel, veenbessen, knolselder met truffels, kroketjes en Vintage portsaus

*

Dessert ‘t Notenhof

Wij zorgen voor:

Broodjes (2pp) – boter

Technische fiche


De kwaliteit van ’t Notenhof, bij u thuis

*KOUDE VOORGERECHTEN:

€ 3 st Holle oesters uit Utah Beach nr 3 reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 5 st Platte oesters uit Zeeland ‘’00000’’ reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 14 Tataki van Japanse rode tonijn, Noedels, wakamé, sojasaus met gember en yuzu

€ 16 Mijn terrine van ganzenlever, gerookt Holstein, gekonfijte uien en rozijnentoast

€ 24 Halve Canadese kreeft ‘’Belle-Vue‘’ Kropsla, tomaat, ei, mayonaise en cocktail

€ 13 Gerookte zalm, peterselie, sjalot, mierikswortels, citroen en toast

€ 12 Tomaat gevuld met handgepelde grijze garnalen, Kropsla, tomaat, ei, mayonaise

*WARME VOORGERECHTEN:

€ 14 Scampis (6 st ), prei en curry saus met citroengas

€ 22 Gebakken Sint-Jakobsnootjes, prei, basilicum en saffraan

€ 24 Halve Canadese kreeft, fijne groenten en botersaus met dragon

€ 28 King krab, basmati rijst en kruiden boter met knoflook

*HOOFDSCHOTELS:

€ 24 Scampis (10st ), prei en curry saus met citroengas en basmati-rijst

€ 42 Canadese kreeft ‘’Belle-Vue‘’ Kropsla (550 grs), tomaat, ei, mayonaise en cocktail

€ 42 Canadese kreeft (550 grs), fijne groenten en botersaus met dragon

€ 22 Kabeljauw, grijze garnalen, fijne groenten, botersaus dragon

€ 22 Wilde paling in ’t groen ( 10 stuks )

€ 18 Parelhoen, Witloof, appel, veenbessen, knolselder met truffels en Vintage portsaus

€ 22 Fazant, witloof, appel, veenbessen, knolselder met truffels en Vintage portsaus

€ 28 Hinde, witloof, appel, veenbessen, knolselder met truffels en Vintage portsaus

*De vlees gerechten zijn geserveerd met kroketten 5 pp

*DESSERTEN:

€ 9 Assortiment van kaas gerijpt door ‘’Philippe Oliver’’ met garnituur ( 5 soorten )

€ 12 Symfonie van mini patisserie ( 5 st )

€ 7 Moelleux van chocolade

€ 7 Warme appeltaart (tarte tatin) met vanillesaus

€ 8 Dessert ‘t Notenhof



*INGREDIENTEN ZONDER GARNITUUR:

*Schotse gerookte zalm € 10 per 100 grs

*Pata Grega ham uit Buggenhout € 8 per 100 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 16 per 10 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 30 per 20 grs

*Caviar - Kaviaar Baeri Royal € 60 per 50 grs

*Huis gemaakte Ganzenlever verpakt per 350 grs € 60 per 350 grs

*Kaas kroket € 3 st

*Mini kaas kroket € 0.75 st

*Kroket van grijze garnalen € 5 st

*Mini kroket van grijze garnalen € 1.25 st