Welkom

Beste klanten,

WIJ ZIJN NEMEN ENKELE DAGEN RUST. GEEN TAKE AWAY VOLGEND WEEKEND (9-10 en 11/4)

TERUG OPEN MET TAKE AWAY VANAF 16 APRIL!!!


Normaal, indien alles goed gaat, mogen we terug open gaan op zaterdag 1 mei.

Omdat we nog geen maatregelen kennen, hoe dat we mogen open gaan, nemen wij enkel tafels aan van max 4 personen.

Dank u voor jullie begrip


Take away:

Mogen wij vragen jullie bestellingen van zaterdag en zondag ten laatste vrijdag om 22 uur door te geven!


!!! Enkel Take Away mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag!!!



Menu Take away 50 euro en kaart

Printen
Menu is beschikbaar van 16-04-2021 tot 25-04-2021
Menu Take away 50 euro en kaart

BESTELLING NAAR : notenhof@telenet.be

GRAAG JULLIE BESTELLING VOOR ZATERDAG EN ZONDAG,

TEN LAATSTE VRIJDAG OM 22 UUR

MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG EN DONDERDAG IS ER GEEN TAKE AWAY


MENU TAKE AWAY

16,17,18 april & 23. 24. 25 april


Hapjes 2 pp

*

Tartaar van kalfsvlees, Crème van tonijn, kapertjes, rucola en Parmezaan

Of

Asperges & gerookte zalm, Mimosa van ei, bloemkool en vinaigrette

*

***1/2 kreeft gegratineerd, tomaat, mozzarella en bisquesaus

*

Filet van zeetong in een stoofpotje van groenten, asperges en duglérésaus

Of

Contrefilet Black Angus graan gevoed, Gebakken champignons, en krieltjes

*

Ile flottante, aardbeien, crème anglaise & amandelen

Of

Assortiment van geaffineerde kaas + € 5

Menu 3 gangen: €50

Menu 4 gangen: €68**(met kreeft)



DE KAART


Voorgerechten :

€ 16 Carpaccio van Black Angus , pesto, rucola en parmezaan

€ 18 6 Oesters La Demoiselle d’Agon M3 reeds geopend, brood en citroen

€ 25 9 Oesters La Demoiselle d’Agon M3 reeds geopend, brood en citroen

€ 18 Gerookte zalm ‘’façon gravad lax’’ kruidenkaas en krokante toast

€ 18 Voorgerecht (en) van het afhaalmenu

€ 20 Asperges op Vlaamse wijze

€ 15 Salade van grijze garnalen, ei, citroen, mayonaise en cocktail

€ 24 ½ kreeft Belle Vue, ei, citroen, mayonaise en cocktail


Hoofdschotels:

€ 24 Gebakken slibtong (2 st), spinazie en smeuïge puree

€ 42 Volledig kreeft à la nage en dragonsaus

€ 26 Kabeljauw, asperges, tuinbonen en botersaus

€ 26 Hoofdschotel (s) van het afhaalmenu

€ 28 Lamskroon, prinsessenboontjes en gratin dauphinois

€ 18 Waterzooi van Mechelse koekoek, fijne groenten en puree

€ 12 Lasagne Bolognaise


Dessert:

€ 12 Assortiment van geaffineerde kaas en garnituur

€ 9 Vanillepudding met rode vruchten en coulis

€ 8 Appeltaart (warm), crème anglaise en ijs

€ 7 Ile flottante, aardbeien, crème anglaise & amandelen