BESTELLING NAAR : notenhof@telenet.be
GRAAG JULLIE BESTELLING MIN. 1 DAG OP VOORHAND,
TEN LAATSTE OM 16 UUR
MAANDAG, DINSDAG EN WOENSDAG IS ER GEEN TAKE AWAY
MENU TAKE AWAY - 3 gangen - 50 euro
(van 4/1 tem 17/1)
Hapjes 2 pp
*
Gebakken Sint-Jakobsnootjes, aardpeer en truffels
Of
Tataki van angus beef, krokante groenten en sojasaus
*
Kabeljauw, wilde rijst, spinazie en currysaus met citroengras
Of
Kalfskroon, witloof, beukenzwam en gratin dauphinois
*
Moelleux van chocolade, vanille ijs en crumble van speculaas
Of
Assortiment van geaffineerde kaas + € 5
DE KAART
VOORGERECHTEN:
€ 16 Carpaccio van angus beef, pesto, rucola en parmezaan
€ 18 6 Oesters La Demoiselle d’Agon M3 reeds geopend, brood en citroen
€ 25 9 Oesters La Demoiselle d’Agon M3 reeds geopend, brood en citroen
€ 18 Terrine van ganzenlever, chutney en rozijnentoast
€ 15 Salade van grijze garnalen, ei, citroen, mayonaise en cocktail
€ 22 Halve Kreeft Belle Vue
HOOFDSCHOTELS :
€ 24 Gebakken slibtong, stoemp van spinazie en tartaarsaus
€ 40 Kreeft (volledig) met een waterzooi van groenten
€ 45 TOP tarbot op de graat gebakken, groenten en witte wijnsaus
€ 25 Hertenfilet, witloof, beukenzwam, appel en kriel
€ 18 Waterzooi van gevogelte (fijne groenten en puree) Suppl truffels + € 15
€ 15 Hachis Parmentier ( rundgehakt, spinazie en puree )
DESSERT:
€ 12 Assortiment van geaffineerde de kaas en garnituur
€ 8 Vanillepudding, aardbeien en meringue
€ 7 Brownie chocolade, vanillesaus en ijs