Welkom

Beste klanten,

Door de laatste maatregelen van onze regering zijn we weer gesloten.

Maar wij doen verder met onze take away.

je kan bestellen via mail voor afhaling van donderdag tem zondag. Maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten.

Ook zijn we gestart met een pop-up wijn winkel. Kom vrijblijvend eens kijken. Open van donderdag tem zondag



Menu en Kaart Take Away

Printen
Menu is beschikbaar van 19-10-2020 tot 01-11-2020
Menu en Kaart Take Away

’t Notenhof

RESTAURANTCATERING


BESTELLING :notenhof@telenet.be


MAANDAG, DINSDAG EN WOENSDAG IS ER GEEN TAKE AWAY


De kwaliteit van ’t Notenhof, bij u thuis


Van 22/10 tem 1/11




Graag jullie bestelling min. 1 dag op voorhand


MENU TAKE AWAY

(48 euro -3 gangen)


Hapjes 2 pp

(Terrine van eend en quinoa met roze garnaal)

*

Roulade van knolselder,

gerookte zalm, pladijs, currymayonaise, kruidensla met appel

Of

Terrine van ganzenlever,

gerookt holstein, gekonfijte uien, veldsla en briochebrood

*

Kabeljauw & Sint-Jakobsnootjes,

groenten, dragon, parisienne van aardappelen

Of

Hertenkalf, veenbessen, appel en kroketten

*

Brownie van chocolade, vanillesaus en ijs


Menu 3 gangen € 48


Graag jullie bestelling min. 1 dag op voorhand (24u)



’t Notenhof


Meerstraat 113 B-1840 LonderzeelT052 311 500


Enotenhof@telenet.beWwww.notenhof.be


De Kaart


HAPJES:


€ 1.75 Macaron met wildpaté en chutney van ui

€ 3 Rolletje van Holstein en tartaar van rund

€ 3 Roos van gerookte zalm met krokante toast

€ 2 Soepje van mosselen met selder en bieslook


VOORGERECHTEN:

€ 14 Paling in ’t groen op de wijze van Jacqueline

€ 16 Carpaccio van rund of tonijn, pesto, rucole en Parmezaan

€ 18 Terrine van ganzenlever, gerookte Holstein, gekonfijte uien en veldsla

€ 15 Tomaat met grijze garnalen, salade, ei, mayonaise en cocktail

€ 12 Zalm Belle Vue, salade, tomaat, ei, mayonaise en cocktail

€ 20 Sint-Jakobsnootjes, spinazie en kruidenboter


HOOFDSCHOTELS :

€ 23 Paling in ’t groen op de wijze van Jacqueline

€ 25 Gebakken slibtong(2st), stoemp met prei en tartaarsaus

€ 25 Kabeljauw & Sint-Jakobsnootjes, groenten, dragon

€ 18 Ovenschotel van kabeljauw,spinazie en puree

€ 28 Hertenkalf, witloof, appel en veenbessen

€ 24 Fazant op Brabantse wijze ( witloof, spruiten, knolselder )

€ 28 Hazenrugfilet harlekijn ( knolselder, appel, veenbessen, champaignons )

De wild gerechten zijn geserveerd met 5 kroketjes

€ 16 Linguini met scampi’s, currysaus en koriander

€ 12 Lasagne Bolognaise


DESSERT:

€ 7 IJsparfait met walnoten en vanillesaus met ijzerkruid

€ 7 Citroentaart, meringue en crème anglaise

€ 7 Brownie van chocolade, vanillesaus en ijs

€ 7 Moelleux van chocolade, vanillesaus en ijs

€ 9 Assortiment van geaffineerde kaas


VOOR WEEKEND TEN LAATSTE VRIJDAG 15 UUR